Menu

Ubiflux Roof - dakventilatoren

Omschrijving

Ubiflux Roof dakventilatoren 

Ubiflux Roof ventilatoren bestaan uit een mixed flow verticaal uitblazende dakventilatoren in zes verschillende bouwmaten met een ventilatiecapaciteit van 100m³/h tot 13000m³/h. De dakventilatoren zijn regelbaar en hebben een EC motor van 230 V of 400 V buiten de luchtstroom. De maximum toelaatbare aanzuigtemperatuur is -30°/+40°C.
 
  • Energiezuinige EC technologie en geluidsarm: in combinatie met de mixed-flow waaier en de EC motor zijn de dakventilatoren zeer energiezuinig en hebben ze een hoog ventilatorrendement met een zeer laag geluidsniveau.
  • Weersbestendig en recycleerbare behuizing
  • ERP 2018 ready

Op aanvraag leverbaar 

Ubiflux R MXF GREEN Plus: 
Ubiflux R MXF GREEN Excellent: 
Ubiflux R MXF GREEN Excellent Plus: 

Ubiflux R MXF Green Excellent

De Ubiflux R MXF Green Excellent is een zelfregelend mechanisch ventilatiesysteem. Standaard uitgevoerd met een ingebouwde en elektrisch aangesloten druksensoren. Met de druktransmittor wordt de onderdruk in het kanaal gemeten. De interne regeling zorgt voor een constante druk in het kanaal. De gewenste constante druk kan worden ingesteld via ingebouwde potmeter (0-10V).

Ubiflux R MXF Green Plus en Excellent Plus

Ubiflux R MXF Green Excellent Plus dakventilatoren zijn voorzien van een digitale ingebouwde klokregeling waarmee de ventilatie via twee standen (hoog/laag) geregeld kan worden. Het dagelijkse en wekelijkse programma en zomer/wintertijd-omschakeling kan eenvoudig worden ingesteld met een korte schakeltijd van 30 min.
De programmering van de klokregeling kan met de hand via de joystick of via een app op uw smartphone worden ingesteld.
Na het programmeren van deze app kunnen de gegevens via NFC snel en draadloos overgedragen worden aan de timer door simpelweg de smartphone op de behuizing van het apparaat te plaatsen.


Voor verdere technische inlichtingen verwijzen wij naar de technische fiches - downloads 

slider slidersliderslider
slider slidersliderslider

Downloads

Datasheet

Omschrijving
Ubiflux Roof - dakventilatoren

Delen...Delen...

 Security code
Copyright © 2013 Ubbink
Back to top