Menu

Schoorsteen renovatiekit met nieuwe vloeibocht 70°

Omschrijving

Bestaande schoorstenen blijven vaak in stand om esthetische redenen. Zij horen bij het huis en in het gehele straatbeeld. Op dit inzicht heeft Ubbink ingespeeld met een betrouwbare en doeltreffende oplossing: bestaande schouw krijgt een tweede leven.

Deze oplossing wordt vooral gebruikt in renovatieprojecten en bij condenserende toestellen met een maximum rookgastemperatuur van 120°C.
 

Schoorsteen renovatiekit met nieuwe vloeibocht 70°

  • De schoorsteen renovatiekit bevat alle relevante onderdelen: de Renolux 5G schoorsteenopstand, de vloeibocht 70° met schoorsteenaansluiting en de muurplaat voor concentrische aansluiting 80/125. 
  • De vloeibocht 70° in combinatie met de trekvaste schoorsteenaansluiting kan zowel als muuraansluiting en plafondaansluiting dienen.
  • De kit wordt geleverd in een slim ontworpen en gemakkelijk herkenbare doos.
  • De kit wordt aangesloten met PP flexibel van Ubbink.
Diameter
  • Ø 80

Complete installatiekit

Een complete kit voor schoorsteenrenovatie bevat alle relevante onderdelen die u nodig hebt voor een specifiek installatietype. Bovendien wordt bij de kit een duidelijk installatievoorschrift geleverd, die u doorheen het hele installatieproces leidt. Daardoor wordt verzekerd dat de installatie aan de huidige voorschriften beantwoordt. De kit wordt in een slim ontworpen en gemakkelijk herkenbare doos geleverd.

slider slidersliderslider
slider slidersliderslider

Downloads

Brochure

Omschrijving
Prijslijst - Renovatiekit

Instructie

Omschrijving
Renolux kit Montage instructie

Delen...Delen...

 Security code
Copyright © 2013 Ubbink
Back to top