Menu

CLV Systemen | kits: PP/GALVA in overdruk

Omschrijving

ROLUX CLV PP/GALVA kits 125/200 | in overdruk
Verkrijgbaar in een makkelijke kit per verdieping!


Om het u nog makkelijker te maken, introduceert Ubbink de Rolux CLV PP/galva kits. Dit collectief systeem met een kunststof PP rookgasafvoerbuis en een gegalvaniseerde luchttoevoerbuis is verkrijgbaar in diameter 125/200. De samenstelling van de kits is afgestemd op de verdiepingen:

STARTNIVEAU

De startkit bevat alle materialen om een CLV systeem te installeren vanaf de benedenverdieping. Het CLV systeem begint met een ondersteuning op de grond, een eindstuk inclusief siphon, een beugel en een verlengstuk of een t-stuk naargelang de ketelaansluiting.

VERDIEPINGSNIVEAU

De verdiepingskit bevat het CLV verlengmateriaal voor één verdieping. Een verlengstuk, een telescopisch verlengstuk, een beugel en een verlengstuk of een T-stuk naargelang de ketelaansluiting (maximale hoogte 3 meter).

DAKNIVEAU

De dakkit bevat alle materialen voor het dak. De dakdoorvoer, de stormkraag en het indekdeel hellend of plat dak. De kit voor hellend dak bevat ook een extra telescopisch verlengstuk. De dakniveaukit is standaard verkrijgbaar in inox naturel of zwart.
 

voor verdere technische inlichtingen verwijzen wij naar de technische fiches - downloads
Contacteer ons voor uw berekeningen en offerteaanvraag 

slider slidersliderslidersliderslider
slider slidersliderslidersliderslider

Downloads

Datasheet

Omschrijving
CLV PP/GALVA

Instructie

Omschrijving
CLV PP/GALVA (1)
Montage handleiding CLV PP/galva

Delen...Delen...

 Security code
Copyright © 2013 Ubbink
Back to top